21 de novembre de 2013 tgd

PHOTOEXÒTICA de Cafès BRASILIA

TGD organitza per a Cafès Brasilia el primer Concurs de Fotografia ‘Photoexòtica’

El concurs pretén descobrir la vessant exòtica dels consumidors de la popular marca de cafè



TGD Comunicació ha engegat la primera edició del Concurs de Fotografia ‘Photoexòtica’ per encàrrec de Cafès Brasilia. El concurs té com objectiu «descobrir allò que pot tenir d’exòtic tot el que envolta les nostres vides quotidianes», seguint el nou eslogan de la marca: desperta el teu costat més exòtic.

El premi, dirigit a fotògrafs aficionats de tot el país, estava obert a qualsevol temàtica, tot i que els aspectes exòtics de les imatges participants han estat més valorats. Els interessats podien participar al concurs fins el 13 d’octubre de 2013, i després un jurat composat per representants de Cafès Brasilia, reconeguts fotògrafs, representants dels mitjans de comunicació i un representant de l’Associació Tarraco Fotografia, va seleccionar les 50 imatges que conformaran l’exposició ‘Photo Exòtica Cafès Brasilia 2013’, que va poder veure durant el mes de novembre al Centre d’Art Cal Massó, de Reus.

Podeu veure totes les fotografies en aquest enllaç: PHOTOEXÒTICA CAFÈS BRASILIA 2013

Els visitants de l’exposició van votar per la fotografia guanyadora, i a més el jurat per la seva banda també atorgà un primer i segon premi en dues categories: fotografies sense retoc i fotografies originals manipulades amb qualsevol tipus de tècnica digital.

El premi del jurat popular estava dotat amb 750 euros, mentre que el primer i segon premi del jurat van rebrer 500 i 250 euros respectivament. Per veure imatges de tot el muntatge podeu clicar aquest enllaç .

La ruta del café de Nicolas Moulin, de Reus, una de les fotografies guanyadores.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.