Salses Fruits S&P

· Projecte de comunicació omnicanal ·

Salses Fruits S&P

TGDigital va crear la pàgina web de SALSES FRUITS S&P, així com molts dels packagings que ofereixen. A més a més d’altres dissenys com el de l’Orxata, recentment ha renovat la imatge de les seves truites artesanes.

Salses Fruits S&P és un projecte de comunicació global, o omnicanal, on TGDigital crea i dissenya en tots els àmbits de la comunicació tradicional i online.

En l’àmbit de la comunicació tradicional i papereria, TGD ha creat el catàleg de productes de Salses Fruits S&P, i el disseny de merchandising de bosses de roba, bolígrafs, davantals, calendari anual, cartells de promoció al punt de venda, i molt més.

 

Catàleg de productes Salses Fruits S&P

 

Conjuntament, TGDigital també gestiona la comunicació i publicitat digital amb l’actualització de la pàgina web, gestió del blog i newsletter, gestió i publicitat de les xarxes socials i publicitat display a Google Adwords.

El disseny i la creació de les campanyes temporals de Salses Fruits S&P és un element clau per a un projecte de comunicació omnicanal, on tots els canals són importants i hi tenen molt a dir.