Per tercer any consecutiu, TGD Comunicació ha estat l’empresa encarregada de posar en marxa el Campionat Barista de Tarragona 2014 que organitzen Fórum del Café i Cafès Brasilia.
Lʼart de fer cafè, o millor dit, dʼelaborar el millor cafè de la demarcación, el dominen Isaac Sanahuja i Rubén Bazurto que han estat nomenats campió i subcampió del 3r Campionat Barista de Tarragona.
Lʼacte es va celebrar el dijous 3 d’abril de 2014 a lʼInstitut Escola dʼHoteleria i Turisme de Cambrils i ha estat presidit pel Director Gerent de Procafé, Antonio Gros, i el president de Fórum del Café i Josep Casasayas. Aquesta victòria atorga als dos guanyadors el passi a la final catalana, que se celebrarà el proper 25 dʼabril a lʼInstitut Escola dʼHosteleria i Turisme de Barcelona.
En aquesta edició, el Campionat ha comptat amb sis concursants, César Aguilar, Sílvia de las Heras, Herid Ortiz, Isaac Sanahuja, Ricard Llop i Rubén Bazurto; tots ells patrocinats per Medalla de Oro. Els participants han hagut dʼelaborar en menys de 16 minuts quatre espressos, dos Capuccinos Art, dos
combinats de creació pròpia prenent com a base lʼespresso i utilitzant alcohol, i dos combinats de creació pròpia sense alcohol.El Campionat de Baristes de Tarragona està organitzat per Fórum Cultural del Cafè i Cafès Brasilia, amb el patrocini de Procafé i Medalla d’Oro i la col·laboració de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils
El Barista
En altres països i des de fa ja algun temps també en el nostre, s’està
demostrant l’avantatge competitiu i rendibilitat de negoci que suposa per a un
establiment d’hostaleria tenir a la seva plantilla un professional
especialitzat en el servei i begudes amb cafè. El Barista esdevé “el sumiller”
del cafè i el seu grau d’especialitat és tal que des del Fórum Cultural del
Cafè i la Federació Espanyola del Cafè s’han iniciat ja els tràmits per a la
QUALIFICACIÓ PROFESSIONAL DEL BARISTA.
Més imatges de l’acte a: http://www.pinterest.com/tgdcomunica/campionat-barista-2014/
demostrant l’avantatge competitiu i rendibilitat de negoci que suposa per a un
establiment d’hostaleria tenir a la seva plantilla un professional
especialitzat en el servei i begudes amb cafè. El Barista esdevé “el sumiller”
del cafè i el seu grau d’especialitat és tal que des del Fórum Cultural del
Cafè i la Federació Espanyola del Cafè s’han iniciat ja els tràmits per a la
QUALIFICACIÓ PROFESSIONAL DEL BARISTA.
Més imatges de l’acte a: http://www.pinterest.com/tgdcomunica/campionat-barista-2014/
Irene Suau
TGD Comunicació