2 de desembre de 2022 tgd

Cultura i Paisatge número 15: quinze anys!

El passat dijous 1 de desembre de 2022 es va celebrar l’acte de presentació de la nova revista número 15 de Cultura i Paisatge i a la commemoració del seu quinzè aniversari, a la Biblioteca Popular de Valls.

Més de seixanta persones van assistir a la presentació de l’última edició de Cultura i Paisatge, que va estar presidit per l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, acompanyada del director de Cultura i Paisatge, Josep M. Rovira i Valls, de la Dra. Francesca Español i del Dr. Josep M Sans Travé.

La revista número 15, amb una portada dedicada a Sant Jordi, inclou cinc articles sobre la família de fotògrafs Català, enguany que se celebra el centenari del naixement de Francesc Català-Roca; la iconografia de Sant Jordi; els Templers al Camp de Tarragona; Francesc Macià; Maria Murta; el riu Gaià i dos sobre arqueologia relacionada amb el Vilar de Valls, entre altres.

La Biblioteca Popular de Valls fou la primera creada per la Mancomunitat de Catalunya el 1918. En aquest magnífic escenari s’ha celebrat el 15è aniversari de Cultura i Paisatge amb un muntatge expositiu dissenyat per TGD Comunicació, i amb un excel·lent servei de gastronomia a càrrec del restaurant Coll de Nulles -amb la Núria Calaf i el xef Jordi Martínez al capdavant- on s’ha aprofitat per brindar pel futur de la revista entre tots els assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.