26 de gener de 2022 tgd

El KIT DIGITAL 2022, una ajuda de fins a 12.000€ per la teva empresa

 

 

Obren les portes per adherir-se a les primeres ajudes provinents dels fons Next Generation de la UE.

Aquests fons neixen amb l’objectiu de facilitar la transformació digital de les empreses. Les empreses podran aconseguir un finançament a fons perdut de fins a 12.000 € per renovar la pàgina web, fer el pas a l’ecommerce, el posicionament SEO i la gestió de les xarxes socials.

TGDigital forma part del programa KIT DIGITAL com a empresa proveïdora. Contacta amb nosaltres i ho gestionarem per tu.

El sistema es basa en subvencions directes i no reemborsables que hauran d’invertir-se en solucions digitals com per exemple:

  • Pàgina web i presència a Internet
  • Comerç electrònic
  • Gestió de les xarxes socials

El passat desembre de 2021 es va obrir la primera convocatòria amb 500 milions d’euros on les empreses podran obtenir el seu fons per fer el pas digital.

El procés és fàcil. S’inicia en una valoració de nivell de maduresa digital de la teva empresa, per saber si està en un procés inicial, intermedi o alt, i es decideix quins serveis poden ser útils pel desenvolupament digital del teu negoci i se sol·licita l’ajuda corresponent.

Un cop sol·licitada la subvenció, l’administració decidirà si es concedeix o no. Les ajudes es concediran sota el criteri d’ordre de presentació.

Durant el 2022 es llançaran noves convocatòries dirigides a micropymes i autònoms amb ajudes de 6.000 i 2000 euros respectivament.

Requeriments

Per poder sol·licitar les ajudes del KIT DIGITAL les empreses només han de complir els següents requisits:

  • Estar al corrent dels pagaments amb la Seguretat Social i l’Agència Tributària
  • No estar en concurs d’acreditatius, ni en situació de crisis.

Contacta amb nosaltres i l’informarem de com pot adherir-se al KIT DIGITAL 2022. Envia’ns un correu a hola@tgd.cat o bé truca’ns al 977 613 326.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.