2 de setembre de 2013 tgd

El Walk & Wine a Mas Vicenç: una bona idea.

Passejar entre les vinyes i degustar un vi, a tocar dels ceps que fan el raïm que dóna origen al vi que estas tastant, és una experiència molt interessant. Per exemple, et menges un gra de raïm muscat mente beus una copa del famós Vi del Vent de Mas Vicenç, o del fresc i aromàtic El Terrat que també porta una mica de muscat.Si teniu ocasió, proveu-ho.Però Mas Vicenç, ha desenvolupat una altra idea molt atractiva pel visitant: el Walk & Wine. Es tracta d’aprende a caminar amb pals a l’estil de la Marxa Nòrdica. Una instructora especialitzada mostra als novells com s’ha de dur els pals i com pots fer treballar tot el cos caminant a bon ritme, impulsat pels pals de Nordik Walking.

El passeig pel terme de Cabra és fa més enèrgic però molt més agradable. Amb aquesta tècnica es nota que fas treballar molta més musculatura, la qual cosa el teu cos t’ho agraeix. I ho agraeix encara més quan, a dues de les pallisses de Mas Vicenç, tens l’oportunitat d’endrapar una degustació gastronòmica en maridatge amb un dels vins de Mas Vicenç. Nosaltres, el dia 1 de setembre de 2013, vam tenir la sort de ser atesos pel Xavi Veciana -bon amic, bon cuiner, muixarrillo i bona persona- del restaurant Balandra del Serrallo tarragoní. Mireu les fotografies al facebook …

El conegut cavista Agustí Torelló Sibill no es va voler perdre el Walk & Wine de Mas Vicenç

L’experiència del Walk & Wine de Mas Vicenç és una oferta original i divertida. Una de les més atractives de l’enoturisme a la Ruta del Cister.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.