23 de novembre de 2021 tgd

La nova Revista Cultura i Paisatge número 14 ja és a la venda

El passat diumenge 21 de novembre de 2021 es va celebrar l’acte de presentació de la nova revista número 14 de Cultura i Paisatge al Museu Comarcal de la Conca de Barberà a Montblanc.

Més d’un centenar de persones van assistir a la presentació de l’última edició de Cultura i Paisatge, que va estar presentat pel president del Museu Comarcal de la Conca de Barberà Josep Gomis i Martí, del director de Cultura i Paisatge, Josep M. Rovira i Valls, i dels Drs. Josep M Solé i Sabaté i Josep M Sans Travé.

La revista número 14, amb una portada excepcional i en honor a Palau Ferré, compta amb articles relacionats amb les Decennals del 2021+1, el nou Museu del Port de Tarragona, Palau Ferré, Lluís Companys, Palaus de Montblanc, Arnau de Torroja, el Príncep de Viana, el Bosc de Poblet, entre molts d’altres.

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà és un dels espais on la revista Cultura i Paisatge hi té una vinculació especial, ja que a aquesta, hi hem de sumar les presentacions de les passades edicions número 7 i 11 celebrades el 2013, i 2018 respectivament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.