9 de febrer de 2010 tgd

Presentació de TGD Comunicació

TGD Comunicació és una Agència de Publicitat de Serveis Plens, fundada el 1987 per Josep M. Rovira i Valls amb professionals provinents dels sectors del marketing, de la publicitat, del disseny i de les arts gràfiques. 

Des dels seus inicis, TGD Comunicació treballa bàsicament per a grans clients, alguns d’ells multinacionals de reconegut prestigi. Els sectors pels quals treballa són principalment: l’industrial, el de gran consum, el turístic i dóna servei a empreses i institucions de l’entorn més proper.
TGD Comunicació disposa d’una estructura que cobreix tot el camp de la comunicació, del màrketing i del disseny gràfic, destacant en aquest darrer camp l’especialitat de packaging i d’imatge de producte.
 
TGD Comunicació es posiciona davant cada client com una empresa de serveis plens de comunicació involucrant-se directament amb els departaments de màrketing i de comunicació de cada anunciant.
 
La seu social, des dels seus origens TGD Comunicació es va ubicar a Valls en la que es coneix com la segona àrea metropolitana de Catalunya formada pel triangle Tarragona-Reus-Valls.
 
Actualment TGD Comunicació té clients a tota l’Estat Espanyol. Poseeix una oficina de servei a Barcelona on s’ubica Blue 360º i el serveis d’events a més de donar servei a determinats clients de la zona. En el camp internacional, TGD dóna servei a multinacionals europees amb diverses seus a diferents països i té una joint venture a la Republica Dominicana que li permet oferir serveis a clients del món turístic internacional a la zona del Carib.
 
La Direcció General de TGD Comunicació l’ocupa el seu fundador, Josep M Rovira i Valls, amb una experiència de 25 anys en el sector, és diplomat en marketing per ESMA i en Alta Direcció d’Empreses pel IESE. Actualment l’equip de  TGD Comunicació està format per 8 professionals que actuen en les divisions de Servei al Client, Creació, Direcció d’Art i Disseny Gràfic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.