Festes Decennals 2021+1

Marcador Decennals 2021 + 1

Ajuntament de Valls

Marcador

TGD ha portat a terme el projecte del Marcador de les Decennals 2021+1 que s’ha instal·lat a l’edifici de l’antic Banc de Valls a la Font de la Manxa.

El disseny prové del cartell oficial de les festes de les Decennals 2021+1, a càrrec de l’Adrià Batet i l’Ariadna Pujol.

TGD ha liderat el projecte, dissenyant les adaptacions per decorar el balcó on cada dia es farà el canvi de número, des del 100 fins al 0.

Cada dia, les persones inscrites en el formulari en el web de l’Ajuntament de Valls (https://www.decennalsvalls.cat/compte-enrere), faran el canvi de número a les 9 del matí. A cada persona o grup de persones se’ls enviarà una fotografia del moment i podran recollir posteriorment el número que han canviat.

Programa 'Per Nadal regala Decennals'

TGD ha elaborat el programa de mà Per Nadal regala Decennals que recull tota la oferta d’espectacles de pagament de les festes Decennals de la Candela 2021+1.

El programa recull la programació musical i teatral, de caire adult, familiar i infantil que s’oferirà durant les festes, a més de la normativa d’accés i de la COVID-19 per cada espectacle. 

El disseny prové del cartell oficial de les festes de les Decennals 2021+1, a càrrec de l’Adrià Batet i l’Ariadna Pujol.

Campanya de comunicació

Hem confeccionat la campanya de comunicació on-line, creant bànners i anuncis per a les principals xarxes socials, webs de referència i aplicacions diverses per a la difusió de Per Nadal regala Decennals, que recull tota la oferta d’espectacles de pagament de les festes Decennals de la Candela 2021+1.